Thursday, 20 March 2014

I Luv U Until JannaH.. myLuvly Husband And MyLuvlYsOn

Kejap je anak ibu ni dah besar. dah nak masuk 7 bulan. ibu sentiasa doakan yang terbaik untuk Thaqif. jadi anak yg soleh ya... We luv u so much!! 

#AYAHIBUTHAQIF


Wednesday, 20 November 2013

My BuahatI . . Permata ayah & Ibu . . ♥

Muhammad Thaqif Fayyad ♥♥


Luv U until Jannah!! Semoge menjadi anak yg soleh ye sayang . .
Ibu N Ayah sentiase mendoakan yg terbaik Tok kamu ye sayang . . 

Thursday, 19 April 2012

7 Bulan lagi ♥

hurm. . . pejam celik . . pejam celik . . da bulan 4 . nak habis bulan dah pon. . rasa cepat sangat masa berlalu. .
barang ada lah sikit2 da prepare. . makin hari makin berdebar. . tak sabar rasanya nak bergelar isteri kpd En Ahmad Safwan. . Hope die boleh jaga aku , sayang aku , & sentiasa ada dengan aku dalam susah mahupon senang . semangat betul nak buat preparation for my wedding. . :)
lagi2 nak tengok huru hara kat rumah masa majlis tu kan. . wow! bestnya saat2 mcm tu. .
so. . .  TUNGGU. . . . . . ^_^

Wednesday, 15 February 2012

Allah sayangkan hambanya. .

kenapa setiap kali kita sayangkan seseorang tapi kejap je orang dgn kita?
Sebab Allah sayangkan kita. DIA nak pertemukan orang yang lebih baik dari sidia. .
Kenapa bila mahukan apa yang kita nak, tapi kita susah nak dapat?
Sebab Allah sayangkan kita. DIA nak kita tak berputus asa, berdoa, dan berusaha untuk mendapatkan apa yang kita nak.
Kenapa kita rasa sunyi je sedangkan kita ada sidia?
Sebab Allah sayangkan kita. DIA nak kita sentiasa mendekatkan diri pada-NYA.
Kerana dari-NYA lah datang KEBAHAGIAAN, KETENANGAN,KESENANGAN dan segala yang baik untuk diri kita datangnya daripada ALLAH. .
Sebab tu Allah menguji hambanya. Allah sayangkan hambanya. . 

.............................
FIEYASYAKILA
.............................

Tuesday, 14 February 2012

SomeOne Like You. . .~

Nevermind i'll find someone like you
I wish nothing but the best for you, too
Dont forget me, I beg,
I remember you say
Sometimes in lasts in love,
Nut sometimes it hurts instead. . . . 

By: Adele